روش آسان تهیه لازانیا بدون فر

روش آسان تهیه لازانیا “بدون فر”

 مواد لازم برای لازانیا بدون فر

  • گوشت چرخ شده :500 گرم 
  • لازانیا :2 بسته 
  •  سوسیس:۳۰۰ گرم
  • قارچ :500 گرم
  • سس کچاپ :1 عدد
  • فلفل دلمه ای:۱ عدد  
  • پنیر پیتزا :500 گرم 
  • پیاز خرد شده:۱ عدد 
  • نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
  • روغن:به میزان لازم 

روش تهیه لازانیا بدون فر

برای تهیه لازانیا بدون فر ابتدا مواد میانی لازانیا را آماده کنید، برای این کار یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید.

سپس گوشت را افزوده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ داده و قهوه ای شود، حالا سوسیس ها را خرد کرده و به تابه اضافه نمایید.

در ادامه فلفل دلمه ای را خرد کرده و بریزید و همه مواد را با هم تفت دهید تا نرم شوند،سپس نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهید مواد با هم تفت بخورد.

در آخر سس کچاپ را افزوده و بگذارید مواد با هم پخته و سس غلیظ شود.

برای جلوگیری از له شدن قارچ ها آن را در تابه دیگری سرخ کرده و کمی نمک و فلفل بزنید.

در این فاصله لازانیا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.

یک تابه مستطیل شکل را چرب کرده و چند ورق لازانیا داخل آن بچینید، سپس مقداری از مواد گوشتی ، چند تکه قارچ و کمی پنیر بریزید.

در ادامه لازانیا بچینید و دوباره مواد گوشتی ، قارچ و پنیر را اضافه نمایید. لایه ها را به همین شکل ادامه دهید تا مواد تمام شود.

لایه آخر را با مایه گوشت و پنیر به پایان برسانید و در تابه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برای نیم ساعت بپزد.

نکات تکمیلی در مورد لازانیا بدون فر

لازانیا بدون فر جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
لازانیا بدون فر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .